Wim Grandia op open avond 2018

Op 4 oktober was Wim Grandia te gast op de Esther avond. Hij sprak over “Wat ik heb dat geef ik je; niet meer, maar ook niet minder!” Benieuwd naar wat hij verteld heeft? Hieronder kunt u het terugluisteren:

Wie is Wim Grandia?
Wim Grandia (s)preekt, coacht, schrijft en traint. Hij is voorganger van Evangelische Gemeente BEREA-De Maten in Apeldoorn. In het verleden is hij onder andere werkzaam geweest bij de Evangelische Omroep. Zie zijn website voor meer informatie: https://www.grandia-cpw.nl/

Volg ons en blijf op de hoogte van onze activiteiten
Via de contactpagina kan je je aanmelden voor onze nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van nieuwe bijeenkomsten/activiteiten. Je kunt al onze activiteiten ook volgen op onze facebookpagina. Like en volg deze pagina en en als er weer nieuws is, deel de berichten dan gerust aan iedereen rond. 

Martin Brand was 12 oktober 2017 bij Esther Enschede

Terugblik met foto's en opname van de avond met Martin Brand

Hieronder vind je een terugblik van de open avond met Martin Brand op 12 oktober 2017.

Veel mannen en vrouwen genoten van zijn toespraak en gezongen nummers. Het thema was 'om jaloers op te worden'. We kregen veel enthousiaste reacties terug. En dat de mannen erbij waren was voor vele een reden om te vragen om dit vaker te doen. Maar of dat gebeurt.... We hebben ook erg genoten van Andre Bijleveld en zijn band. Ook had hij als verrassing voor ons 25jarig jubileum een koor uitgenodigd. We hebben genoten! 

Terugluisteren naar Martin Brand in Enschede

 

 

Foto's van de avond met Martin Brand

Lees meer: Martin Brand was 12 oktober 2017 bij Esther Enschede

Anne Westerduin op de Open Avond 2015

Anne Westerduin had een inspirerend verhaal. Dit keer over hoe je kleurrijk kunt leven. In tweetallen gingen we hierover in gesprek. We lieten iets meer zien van onszelf. Dit keer even niet die veilige houding, veilige gesprekken. Maar gewoon eens eerlijk praten over wat je nou echt raakt en bezighoudt. Interessant! Misschien goed om dit eens vaker te doen, zo'n open gesprek?  

Cynthia van Echten, een zangeres met passie

In oktober was Cynthia van echten te gast. Een jonge vlotte vrouw met veel levenswijsheid. Ze wist veel vrouwen te raken met haar open en eerlijke verhaal over haar jeugd. 

Luister hier de opname terug:

Chyntia van Echten

Cynthia van Echten, een zangeres met passie. Ze zingt en leidt aanbidding bij christelijke evenementen. Ook is zij als zangeres verbonden als ambassadeur bij Operatie Mobilisatie. Op deze manier combineert zij haar passies voor zending en aanbidding en is zij letterlijk een stem voor diegene die hun stem niet kunnen laten horen. Cynthia deelt op een aanstekelijke manier haar liefde voor God en enthousiasme voor het Evangelie door te zingen en te spreken.

Kijk gerust eens op haar website om haar te leren kennen: http://www.cynthiavanechten.com/ 

Hieronder nog wat foto's voor een indruk

 

 

Terugblik Open Avond 2 oktober 2014 met Paulien Vervoorn

De afgelopen open avond met Paulien Vervoorn was geslaagd. Het welkom was goed. De gastvrouwen hebben ons weer goed verzorgd met hapjes en koffie of thee. Er waren leuke stands en een inspirerende toespraak. Paulien nam ons mee in het thema HARTelijk WELKOM. Ze liet ons, onder andere, op allerlei wijze zien dat we welkom zijn bij God de Vader. Een bekend verhaal uit de Bijbel kwam bijvoorbeeld weer tot leven. Het verhaal van de verloren zoon werd persoonlijk. Iedereen kon zich verplaatsen in een personage en daardoor kreeg je weer veel nieuwe inzichten.

We hebben veel positieve reacties terug gekregen. Eén van de reacties was bijvoorbeeld  ik kwam alleen naar de avond, maar ik heb mij niet alleen gevoeld. Andere reacties:

verfrissend, praktisch, de spreekster nam je helemaal mee, ik heb geleerd dat het een keuze is hoe je naar tegenslagen kijkt en ermee omgaat, humoristisch, creatief, iets delen van jezelf met anderen is fijn, ontspannen sfeer, het werd duidelijk dat wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, je bent welkom bij God de Vader, je kunt hier echt wat mee in de praktijk, een mooie handreiking.

Hieronder kan je de avond terugluisteren:

 

Terugblik met foto's(van Erik Odink):

Lees meer: Terugblik Open Avond 2 oktober 2014 met Paulien Vervoorn

Dagelijks woord

02 juli 2020

  • donderdag 02 juli 2020 - Openbaring 3:12
    Wie overwint maak ik tot een zuil in de tempel van mijn God. Daar zal hij voor altijd blijven staan. Ik zal op hem de naam schrijven van mijn God en van de stad van mijn God, het nieuwe Jeruzalem dat bij mijn God vandaan uit de hemel zal neerdalen, en ook mijn eigen nieuwe naam. -- Openbaring 3:12

Welkom!

Jij bent belangrijk, jij bent waardevol, jij bent welkom.