Mira de Boer komt naar open ochtend 2019

Mira de Boer komt op woensdag 6 februari spreken op de open ochtend van Esther in Enschede. Het thema van de ochtend is “Hoe ik ging doen wat ik niet durfde.” Alle vrouwen uit Enschede en omgeving zijn van harte welkom om deze ochtend met ons mee te maken!

Waar en wanneer?
De zaal is open om 8:45 uur. Het programma begint om 9:15 uur. Natuurlijk is er koffie/thee en wat lekkers. De toegang is gratis. Wel zal er een collecte zijn voor de onkosten. De ochtend wordt gehouden in de Oude Usselerschool, Usselerschoolweg 44 in Enschede (tegen over Intratuin) (klik op de link om de route voor jezelf te bepalen). Neem gerust iemand mee! Iedereen is welkom en ook voor rolstoelen is het gebouw goed toegankelijk en ingericht.

Hieronder vind je de poster en de Facebookafbeelding. Vanaf nu zullen we ook regelmatig berichten op de Esther-facebookpagina zetten, delen mag!

Poster / flyer open ochtend met Mira de Boer in Enschede

Esther open ochtend met Mira de Boer in Enschede – Facebook


Volg ons en blijf op de hoogte van onze activiteiten
Via de contactpagina kan je je aanmelden voor onze nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van nieuwe bijeenkomsten/activiteiten. Je kunt al onze activiteiten ook volgen op onze facebookpagina. Like en volg deze pagina en als er weer nieuws is, deel de berichten dan gerust aan iedereen rond. 

Jurjen ten Brinke komt woensdag 14 februari 2018 bij Esther

Volgend jaar op woensdagochtend 14 februari ben jij van harte welkom!jurjen ten brinke

Jurjen ten Brinke komt bij ons op bezoek. Een inspirerende spreker. Jurjen ten Brinke is kerkplanter in Amsterdam-Noord. Hij (s)preekt authentiek, integer, bevindelijk, duidelijk, actueel en relevant.

Wil je hem alvast een keer horen spreken? Kijk dan eens op de website van de gemeente Hoop voor Noord, waar hij voorganger is. Daar staan diverse toespraken van hem: http://www.hoopvoornoord.nl/nl/preken

Jurjen ten Brinke op Opwekking 2014

Hieronder vind je een inspirerend filmpje van hem, om alvast een beetje kennis te maken:

 

Esther Open Ochtend op Valentijnsdag met Jurjen ten Brinke - info delen en verspreiden

Wil je helpen deze bijeenkomst te delen? Zie hieronder de flyer en afbeelding voor social media en voor de beamer voor de kerken.

pdfFlyer in pdf

jpgOO_14-2-2018_social_media.jpg

Social media Esther Open Ochtend 14-02-2018

 

 

 

 

 

 

 

  

jpgOO_14-2-2018_powerpoint_in_jpg.jpg

Powerpoint Esther Open Ochtend 14-02-2018

 

11 februari 2015 Open Ochtend

Woensdag 11 februari 2015 komt Paulien Zeeman-Lens.

Morgen is het zover! De Esther Open Ochtend vind weer plaats in de Usselerschool!
Mocht je werken, wie weet kan je vrij nemen. Heb je kinderen om voor te zorgen? Wie weet kan je nog oppas vinden en toch komen.
Paulien Zeeman-Lens komt spreken. Zij is al eens eerder op een Esther-bijeenkomst geweest en wist ons toen goed te inspireren.

paulien-zeeman-lensOp haar website www.paulienzeemanlens.com kan je meer over haar lezen, over wie ze is, wat ze doet en thema's waarover ze anderen weer van input kan voorzien.

De ochtenden zijn voor vrouwen van alle leeftijden, gelovig of niet. Iedereen is welkom. De ochtend worden gehouden in de Oude Usselerschool, Usselerschoolweg 44 in Enschede. Elke ochtend wordt er met elkaar gezongen, er is een lezing en natuurlijk is er een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers. Verder zijn er ook altijd leuke stands om informatie te krijgen of iets leuks te kopen.

De zaal is op de ochtenden open om 8.45 uur. Het programma begint om 9.15 uur en eindigt rond 11.30 uur.
De toegang is gratis. Wel zal er een collecte zijn voor de onkosten. Verder is het gebouw ook voor rolstoelen goed toegankelijk.

 

poster voorkant 11-02-2015          poster achterkant 11-02-2015

Willem de Vink 17 februari 2016 in de Usselerschool te Enschede

Verlang jij naar volmaaktheid?

Willem de Vink

Zin in een inspirerende ochtend met een goede spreker? Willem de Vink komt woensdag 17 februari naar de Usselerschool in Enschede. Het thema is Verlangen naar Volmaaktheid.

Willem is getrouwd met Marian de Vink. Samen geven ze spreekbeurten en trainingen, publiceren boeken, coachen en counselen en zijn voorgangersechtpaar. Hun leven en werk wordt geïnspireerd door Jezus. Zijn genade dragen ze overtuigend uit. Het resultaat is opmerkelijk: mensen leren ontspannen en zonder angst voor afwijzing of mislukking te leven.

Iedereen is welkom! Leeftijd en achtergrond maakt niet uit. Ook niet wat je precies gelooft.

De ochtend wordt gehouden in de Oude Usselerschool, Usselerschoolweg 44 in Enschede. Voor de locatie, klik op deze link.

De zaal is op de ochtenden open om 8.45 uur. Het programma begint om 9.15 uur en eindigt rond 11.30 uur. 
De toegang is gratis. Wel zal er een collecte zijn voor de onkosten. Verder is het gebouw ook voor rolstoelen goed toegankelijk.

Neem gerust iemand mee!                                                                                       Willem en M de VinkOp de hoogte blijven? 

Wil je op de hoogte blijven van aankomende bijeenkomsten? 

Laat het ons weten via het contactformulier!

 

  

 

 

 

Dagelijks woord

13 december 2019

  • vrijdag 13 december 2019 - 1 Tessalonicenzen 4:13-14
    Broeders en zusters, wij willen u niet in het ongewisse laten over de doden, zodat u niet hoeft te treuren, zoals zij die geen hoop hebben. Want als wij geloven dat Jezus is gestorven en is opgestaan, moeten wij ook geloven dat God door Jezus de doden naar zich toe zal leiden, samen met Jezus zelf. -- 1 Tessalonicenzen 4:13-14

Welkom!

Jij bent belangrijk, jij bent waardevol, jij bent welkom.